συμβαινει τωρα

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Οριστικά εκτός ο Ιβιτς

Οριστικά εκτός ο Ιβιτς

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ
πριν από τον αυριανό, εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ως είθισται διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Βλάνταν Ιβιτς δεν κατάφερε τελικά να δηλώσει διαθέσιμος αφού οι ενοχλήσεις στη μέση του Σέρβου παραμένουν, ενώ στο ιατρικό δελτίο και κατά συνέπεια εκτός διαθεσιμότητας της τεχνικής ηγεσίας τέθηκε ο Λεονάρντο ελέω υψηλού πυρετού. Όπως είχε υποτεθεί από τις αρχές της εβδομάδας κανείς από τους Λίνο, Γκαρσία, Αθανασιάδη και δη ο προσφάτως εγχειρισθέντας Τσουκαλάς δεν πρόλαβε να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων συμπληρώνοντας το - για μια ακόμη φορά - πλούσιο απουσιολόγιο του «Δικεφάλου». Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρουμάνος τεχνικός αμέσως μετά συνθέτουν 19 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Έτο, Λάζαρ,  Ρομπέρ, Σπαντάτσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Σ' ότι έχει να κάνει με τον δυσεπίλυτο γρίφο του αρχικού σχήματος, εικάζεται πως θα έχει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την αντίστοιχη της προηγούμενης Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, σε σχηματισμό 4-2-3-1, ο Χαλκιάς αναμένεται να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΟΚ. Καμία αλλαγή στην αμυντική γραμμή με Ετο, Κοντρέρας, Μαλεζά, Σνάουτσνερ, δυο χαφ ακριβώς μπροστά της, Λάζαρ - Αρίας, τον Φωτάκη λίγο πιο μπροστά, ουσιαστικά ως αντικαταστάτη του Ρομπέρ, αφού ο Βιεϊρίνια επιστρέφει στην αριστερή πτέρυγα. Στην αντίστοιχη θέση της δεξιάς ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Παπάζογλου.
Αλλαγές σ' επίπεδο σχήματος μπορεί να υπάρξουν, εφόσον ο κ. Μπόλονι κρίνει πως μπορεί και πρέπει ν' ασκήσει πίεση από ψηλά, βάζοντας Λάζαρ και Φωτάκη δίπλα - δίπλα αφήνοντας τον Αρίας μοναδικό «κόφτη». Σ' επίπεδο προσώπων, αν προτιμηθεί ο Σαλπιγγίδης για την κορυφή υπάρχει ως εναλλακτική επιλογή για τη θέση του δεξιού χαφ ο Γεωργιάδης. Στο μεταξύ, άκρως ενθαρρυντική ήταν η κίνηση των εισιτηρίων, στη μεγαλύτερη ζήτηση που παρατηρήθηκε φέτος σ' επίπεδο Superleague.
 

Επιμέλεια: Κωστής Μπότσαρης
Πηγή: novasport



Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του magicradiolemnos στο Facebook http://www.facebook.com/MagicRadioLemnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου