συμβαινει τωρα

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κατακόρυφη άνοδος στις online ασφαλίσεις αυτοκινήτων



Με γοργούς ρυθμούς... «τρέχουν» πλέον οι ασφαλίσεις αυτοκίνητων μέσω διαδικτύου με συνεχώς αυξανόμενες τάσεις.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τους ανθρώπους της Anytime Online του ομίλου Interamerican, από την αρχή του χρόνου, 85.000 οδηγοί έχουν ασφαλιστεί μέσα από το Internet.

Η επιτυχία τους εγχειρήματος οφείλεται στην απλότητα του να μπορεί κανείς να ασφαλίσει το όχημά του, κάτι που γίνεται σε 5-10 λεπτά και μάλιστα με δυνατότητα εκτύπωσης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Αυτή τη στιγμή η Anytime καταγράφει ημερησίως 2.200 κλήσεις και 4.500 επισκέψεις στο ηλεκτρονικό της κατάστημα παράγοντας 400 νέα συμβόλαια την ημέρα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν μόλις τρία προγράμματα επιλογής, τα economic, value και premium τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Η απευθείας ασφάλιση ξεκινά από 156 ευρώ το εξάμηνο και εξασφαλίζει χαμηλότερα ασφάλιστρα για τον πελάτη της τάξεως του 10% - 20% συγκριτικά με τους παραδοσιακούς τρόπους ασφάλισης, λόγω χαμηλότερου κόστους λειτουργίας της εταιρείας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση ατυχήματος η εταιρεία προσφέρει ακόμα και αυτοκίνητο αντικατάστασης ενώ ένα 70% περίπου των πελατών παίρνει τα χρήματα από την αποζημίωση σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Στην Ευρώπη, η direct αγορά ασφάλισης αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη, καλύπτοντας στις αναπτυγμένες αγορές όπως είναι το Ηνωμένο Βασίλειο (63%), η Ολλανδία (45%) και η Γερμανία (26%) μεγάλο μερίδιο των ασφαλισμένων αναγκών του κλάδου.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του magicradiolemnos στο Facebook http://www.facebook.com/MagicRadioLemnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου