συμβαινει τωρα

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο εραστής πυροβόλησε τον απατημένο σύζυγο


Ο εραστής πυροβόλησε τον απατημένο σύζυγο
Για τα μάτια μιας γυναίκας βγήκαν τα κουμπούρια χθες τα ξημερώματα στην Κυψέλη...
Ο πρώην σύζυγος και ο νυν εραστής έλυσαν τις διαφορές τους στη μέση του δρόμου και τελικά τη νύφη πλήρωσε ένας 60χρονος περαστικός, ο οποίος τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφρά- από εποστρακισμό σφαίρας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα στην οδό Χόφμαν στα Πατήσια, όπου συναντήθηκαν -μάλλον όχι τυχαία- ο πρώην σύζυγος της πέτρας του σκανδάλου και ο νυν εραστής.

Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα ο θερμόαιμος εραστής που κέρδισε την καρδιά της γυναίκας να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει δύο φορές εναντίον του 43χρονου απατημένου συζύγου.

Ευτυχώς, ο πρώην σύζυγος, παρά το γεγονός πως δέχτηκε δύο σφαίρες στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όπως φαίνεται, την άπιστη «νύφη» την πλήρωσε άλλος τελικά… Πρόκειται για έναν 61χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε την ατυχία να περνά πεζή από το σημείο επιστρέφοντας στην κατοικία του έπειτα από διασκέδαση.

Από εποστρακισμό σφαίρας ο 61χρονος άνδρας τραυματίστηκε στο χέρι, καθώς η σφαίρα διαπέρασε την παλάμη του. Ο περαστικός, μόλις συνήλθε από το πρώτο σοκ και είδε στο απέναντι πεζοδρόμιο έναν άλλον άνδρα να σφαδάζει από τους πόνους μέσα σε μια λίμνη αίματος, ειδοποίησε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Και οι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης του σοβαρού περιστατικού και… θερμόαιμος εραστής αναζητείται από την αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο



Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του magicradiolemnos στο Facebook  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου