συμβαινει τωρα

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τα τρία στοιχεία που ερευνώνται για τον Εύελπι


Τρία στοιχεία ερευνώνται στο πλαίσιο της Ένορκης... Διοικητικής Εξέτασης που διεξάγεται στην Σχολή Ευελπίδων για το περιστατικό με τον Εύελπι και τον χουντικό ύμνο που έψαλαν συνάδελφοι του με προτροπή του ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, αλλά και τα απαξιωτικά του σχόλια για την εξέγερση των φοιτητών το 1973, αλλά και τα εγκωμιαστικά του σχόλια για την 21η Απριλιου. Τα στοιχεία αυτά, βάσει των οποίων συνεχίζεται η ερευνά, αποκάλυψε ο υφυπουργός Άμυνας κ. Κ. Σπηλιόπουλος που μίλησε στο Βήμα fm .
-Πρώτον, ότι υπάρχει μια ιστορία για τον συγκεκριμένο εύελπι- προφανώς εννοείται η συμπεριφορά του στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, όπου παράκουσε διαταγή και ήθελε να παρελάσει..
-Δεύτερον, ότι στο περιστατικό συμμετείχαν και άλλοι – «με τη θέλησή τους ή όχι, δεν έχει σημασία, αλλά δεν ήταν μόνος του», είπε ο υφυπουργός… Και
-Τρίτον, ότι δεν ενημερώθηκε άμεσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Ως γνωστόν το θέμα έμεινε εντός των τειχών.

newscode.gr



Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του magicradiolemnos στο Facebook  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου