συμβαινει τωρα

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νεότερες πληροφορίες για το άγριο έγκλημα…στη Λήμνο .



Σοκ έχει προκαλέσει στη Λήμνο, η δολοφονία μιας 74χρονης γυναίκας.

Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε σφαγμένη χτες το απόγευμα στο σπίτι της, στο Κοντοπούλι. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, δεν πρόκειται για έγκλημα με κίνητρο την ληστεία.
Πάντως, την άκρη του νήματος, φαίνεται ότι έχουν βρει οι άντρες του αστυνομικού Τμήματος της Μύρινας, αφού από χτες κρατείται 47χρονος άντρας, συγχωριανός και γείτονας της άτυχης ηλικιωμένης.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα ρολόι με κομμένο λουρί, το οποίο ο 47χρονος παραδέχτηκε ότι είναι δικό του, χωρίς όμως να μπορεί να εξηγήσει πώς βρέθηκε κοντά στο πτώμα της 74χρονης, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα ρούχα του άντρα βρέθηκαν αίματα, την ύπαρξη των οποίων, μέχρι στιγμής επίσης, δεν μπορεί να δικαιολογήσει.
Τέλος, στο νησί αναμένεται να φτάσουν σήμερα αεροπορικώς άνδρες της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, για την περισυλλογή στοιχείων.

Κάτοικοι το χωριού αναφέρουν ότι η άτυχη ηλικιωμένη τον είχε καλέσει στο σπίτι για να της κόψει ξύλα. Δυστυχώς, ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια (τουλάχιστον) μέθης και αφού διαπληκτίστηκε εντόνως με το θύμα, ακολούθησε συμπλοκή, όπως φανερώνουν τα σημάδια τραυματισμού στα χέρια του θύτη. 


Πηγή: limnosfm100.gr / limnosreport.gr

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Radio Blog στο Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου