συμβαινει τωρα

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Λήμνος vs Agua Maria. Υπάρχει τρέλα.......




Υπάρχει αρκετή «τρέλα» στις κινητοποιήσεις για το ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ και χωρίς αυτήν, μάλλον, δεν θα μπορούσε να συνεχίζεται τόσο καιρό ο αποκλεισμός ενός πλοίου από το λιμάνι της Μύρινας.
Περάσαμε στον δεύτερο μήνα των κινητοποιήσεων, τον Φεβρουάριο, και το πλοίο εξακολουθεί να είναι «φάντασμα» για τη Λήμνο. Την πέμπτη 2/2 οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα αρνητικές αφού το βραδύ είχε χιονίσει και η θερμοκρασία ήταν υπό… Αλλά και η ώρα ήταν πολύ δύσκολη καθώς το ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ, αυτή τη φορά, «ανέπτυξε» ταχύτητα 16 μιλιών, ενώ η συνηθισμένη του είναι 14,5 και έφτασε νωρίτερα από την προηγούμενη φορά (γιατί άραγε;). Παρόλα αυτά υπήρχε και πάλι η κατάλληλη υποδοχή… όποτε το βαπόρι, παρά τον αιφνιδιασμό, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει. Το βραδύ στην επιστροφή από την Καβάλα βρήκε πολύ περισσότερο κόσμο, γύρω στα 200 άτομα, ενώ και πάλι οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ αρνητικές…. Υπάρχει πολύ πείσμα (τρέλα το ονομάσαμε στην αρχή) στην υπόθεση αυτή.


ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΣΑΛΗΣ


Πηγή: limnosnea.gr

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Radio Blog στο Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου