συμβαινει τωρα

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ.


Επιβεβαιώνεται τελικά, ό,τι είχε επωθεί απο την πρώτη στιγμή, όταν έσκασε η βόμβα μεγατόνων για την άρση λειτουργίας τριών Συνεταιριστικών Τραπεζών στην Ελλάδα. Οι καταθέτες, σε αντίθεση με τους
μεριδιούχους και τους  εργαζόμενους, είναι οι μόνοι που δεν  πρέπει να ανησυχούν, διότι οι καταθέσεις τους, καλύπτονται πλήρως, απο την ισχύουσα νομοθεσία.
Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας το σύνολο των καταθέσεων των τριών τραπεζών (Λέσβου-Λήμνου, Αχαϊκή, Λαμίας), θα μεταφερθεί στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
Οπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος,  διενήργησε, σύμφωνα με το άρθρο 63Δ του ν. 3601/2007, την προβλεπόμενη σε αυτό διαγωνιστική διαδικασία για την εύρεση αναδόχου του συνόλου των καταθέσεων των παραπάνω συνεταιριστικών τραπεζών.

Η ανάδοχος τράπεζα που προέκυψε από την εν λόγω διαδικασία είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και ήδη έχει ξεκινήσει η οργάνωση της μεταφοράς των καταθέσεων. Οπως διαβεβαιώνει η Κεντρική Τράπεζα με τη διαδικασία αυτή διασφαλίζονται στο ακέραιο όλες οι καταθέσεις του συνόλου των πελατών των τραπεζών αυτών. Η Εθνική Τράπεζα θα ενημερώσει με ανακοίνωσή της το κοινό για τις σχετικές λεπτομέρειες.


Limnosfm100.gr

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Radio Blog στο Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου