συμβαινει τωρα

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ





Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ατσικής είναι και φέτος ο πανάξιος πρωταθλητής μετά τη νίκη του με 3-2 επί του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Αγ. Δημητρίου.

 Ηταν ένας μεγάλος τελικός, ενός σπουδαίου πρωταθλήματος που έγινε φέτος στη Λήμνο. 
 Οι δυο φιναλίστ (της 10ετιας), που τέλειωσαν την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος   με το ΗΡΑΚΛΗ να έχει 6 βαθμούς περισσότερους, αλλά όχι τον απαιτούμενο αριθμό των 7 για να στεφτεί απ ευθείας πρωταθλητής,   έπαιξαν το πρωτάθλημα στα playoff και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα,  στη ρεβάνς ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε τη νίκη, ενώ του αρκούσε και η ισοπαλία,  και είναι πρωταθλητής Λήμνου.
Ο ΑΓΩΝΑΣ

Παρά τον αντίθετο άνεμο η ομάδα της Ατσικης προηγήθηκε νωρίς με 2-0 και όλα έδειχναν ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι…

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ όμως δεν είναι,  και ποτέ δεν ήταν,  μια εύκολη ομάδα που καταθέτει τα  όπλα. Έκανε αλλαγές επιθετικού χαρακτήρα και κατάφερε πριν τελειώσει το ημίχρονο να ισοφαρίσει και να πάρει το ψυχολογικό πλεονέκτημα.

   Στο Β΄ ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο με τον ΗΡΑΚΛΗ να κρατά περισσότερο  την μπάλα και να δείχνει ότι και με το ισόπαλο αποτέλεσμα βολεύεται. τελικά αυτή η ήρεμη επικράτηση του ΗΡΑΚΛΗ επιβραβεύτηκε με ένα ακόμη γκολ στη λήξη  για να πάρει με νίκη τον τίτλο του πρωταθλητή Λήμνου.

Ο αγώνας έγινε υπό βροχή και έτσι υπήρχαν κενά στις κερκίδες, όμως ήταν παρών  ο Ατσικιώτης ομογενής στην Αυστραλία, Ηρακλής Ξύκης, που είναι χορηγός του ΗΡΑΚΛΗ, όλα τα τελευταία χρόνια.

Από πλευράς Δήμου τον αγώνα παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Λ. Πλαφαδέλλης και ο Δημοτικός  Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου  Σ. Κωνσταντάρας. 

Γράφτηκε από τον  

Πηγή: limnosnea.com

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Radio Blog στο Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου