συμβαινει τωρα

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Λήμνος: Δωρεάν οδοντιατρικοί έλεγχοι 11,12 κ 13 Μαΐου



Επιστημονική ομάδα οδοντιάτρων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα προβεί σε δωρεάν οδοντιατρικούς ελέγχους σε παιδιά και νέους της Λήμνου στις 11,12 και 13 Μαΐου. Η ομάδα αποτελείται από
τον Δρ. Τοπουζέλη, Ορθοδοντικό, τον Δρ. Κολοκοτρώνη, Στοματολόγο, τον Δρ. Ζαφειριάδη, Ορθοδοντικό και τον Δρ. Αντωνίου, Γενικό Οδοντίατρο.
Οι Οδοντιατρικοί έλεγχοι θα ξεκινήσουν από την Μύρινα την Παρασκευή 11 Μαΐου,  στο 1ο Δημοτικό σχολείο, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Επίσης στη Μύρινα το Σάββατο 12 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι  στην αίθουσα «Γκαλιούρη» του κινηματοθεάτρου «Μαρούλα», στην Ατσική το απόγευμα του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο, από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στο Πορτιανού την Κυριακή 13 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και στο Μούδρο στο Πολιτιστικό Κέντρο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στις ώρες και στα κατά τόπους σημεία που έχουν οριστεί, ανά Δημοτική Ενότητα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση στο χώρο. 


Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Λήμνο, την Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Limnos Blog στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου