συμβαινει τωρα

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πρωτοκλασάτα ονόματα εκτός Βουλής




Η σύνθεση της νέας Βουλής, όπως δείχνει να διαμορφώνεται ως τώρα, έχει προκαλέσει την παγωμένη αντίδραση πολλών που μένουν εκτός!
Το ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθήνας συγκεντρώνει ποσοστό που αντιστοιχεί σε μία μόλις έδρα. Μεταξύ άλλων, στην συγκεκριμένη περιφέρεια υποψήφιοι είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χρήστος Παπουτσής και ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέρεται να λαμβάνει τη μία και μοναδική έδρα.
Τέσσερις έδρες λαμβάνει μέχρι στιγμής στη Β' Αθηνών. Στη συγκεκριμένη περιφέρεια μεταξύ άλλων υποψήφιοι είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Αθηνά Δρέττα, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Δημήτρης Ρέππας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – με τους Ρέππα και Ραγκούση να μένουν σίγουρα εκτός!
Στην Α' και Β' Πειραιώς το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία έδρα. Οι υποψήφιοι ήταν ο Δ. Καρύδης, ο Β. Κατσαφάδος, ο Χρ. Πάλλης, ο Π. Πετρίτης, η Ελ. Δαρσίνου, ο Ι. Διαμαντίδης, ο Δ. Λυντζέρης, ο Ι. Μαγιάτης, ο Κ. Μαντούβαλος, η Χρ. Μυργιάλη και ο Γρ. Νιώτης.
Χωρίς έδρα μένει το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, όπου ήταν υποψήφια η Άντζελα Γκερέκου.
Εκτός (όπως φαίνεται ως τώρα) και οι Απόστολος Ανδρεουλάκος, Κωστας Καρτάλης, Νίκος Καντερές.


Πηγή: mediasoup.gr

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Λήμνο, την Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Limnos Blog στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου