συμβαινει τωρα

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΛΗΜΝΟΥ: "Ισχυρό το χθεσινό μήνυμα του λαού"



Ανακοίνωση μετά το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: "Στις χθεσινές κάλπες καταγράφηκε αυτό που ήταν γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό: Οι υπογραφές κάτω από τα μνημόνια δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Γιατί εχθές,
ο λαός μας έβαλε την δικιά του υπογραφή, αρνούμενος με τον τρόπο αυτό τα μνημόνια και την πορεία εξαθλίωσης που προσπαθούν τα κόμματα του δικομματισμού να του επιβάλουν.
Αυτό που επίσης καταγράφηκε είναι το μήνυμα συνεργασίας και ενότητας δράσης των δυνάμεων της αριστεράς σαν αναγκαία προϋπόθεση για «την οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας, μιας Ελλάδας της δημιουργίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας»
Ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες μας που με την ψήφο τους τον τίμησαν υπερ-τριπλασιάζοντας τις ψήφους και τα ποσοστά του. Έδειξαν με τον τρόπο αυτό την άρνησή τους τόσο στις πολιτικές και την βαρβαρότητα των μνημονίων, όσο και την άρνησή τους στην απομόνωση και στο μαρασμό του νησιού μας.
Με την εκλογή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, οι πολίτες της Λήμνου, του Αϊ Στράτη και της Λέσβου έδωσαν τη δυνατότητα να ακουστεί δυνατά η φωνή της ριζοσπαστικής αριστεράς για τα νησιά μας και στο κοινοβούλιο. Η υπόσχεσή μας είναι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε να τιμήσουμε την απόφαση αυτή των συμπολιτών μας"


Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Λήμνο, την Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Limnos Blog στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου