συμβαινει τωρα

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πρόσληση των Λημνιών της Αθήνας εν δράση




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τον περασμένο Ιανουάριο, με αφορμή την κορύφωση των κινητοποιήσεων που αφορούσαν στο χρονίζον πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μας, της Λήμνου, δραστηριοποιηθήκαμε αυθόρμητα απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους τους εν Αθήναις Λημνιούς.

Στην πρωτοβουλία μας αυτή ανταποκριθήκατε θετικά, τόσο οι έλκοντες την καταγωγή και οι φίλοι του νησιού, αλλά και οι θεσμοθετημένοι φορείς του τόπου. Στόχος μας ήταν η ενημέρωση, η ανάπτυξη των προβληματισμών, η ανταλλαγή ιδεών, η διατύπωση προτάσεων, η συντ
ονισμένη και στοχευμένη δράση. Από την εμπειρία που αποκομίσαμε από την παρουσία όλων καταλήξαμε σε διαπιστώσεις με θετικό πρόσημο: πως όσοι ζούμε μακριά από τη Λήμνο είμαστε πολυάριθμοι, τρέφουμε μεγάλη αγάπη για το νησί, μας απασχολούν τα προβλήματά του, μας απασχολεί η προοπτική του, έχουμε ιδέες, έχουμε προτάσεις. Μπορούμε συνεπώς συντονισμένα να προωθήσουμε λύσεις μέσα από δυναμικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις.
Για την αποτελεσματικότερη προώθηση και επιδίωξη των σκοπών μας, είναι λογικά επιβεβλημένη η οργάνωσή όλων μας- νέων επαγγελματιών, επιχειρηματιών, επιστημόνων, φοιτητών- σε ένα επίσημα θεσμοθετημένο συλλογικό όργανο, με συγκεκριμένη διάρθρωση και λειτουργία.
Και σε αυτή μας την πρωτοβουλία λοιπόν, θα θέλαμε την παρουσία σας, τις δικές σας ιδέες, τη συνεργασία μαζί σας. Για αυτό σας καλούμε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 13:00 στο ισόγειο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος στην Πλατεία Μαβίλη (Τιμ. Βάσσου 8,http://www.airotel.gr/hotel/alexandros), όπου θα λάβει χώρα ανοιχτός διάλογος με αντικείμενο τη δημιουργία συλλόγου των Λημνίων που διαβιούν μακριά από τη Λήμνο και με εύρος δραστηριοτήτων, το οποίο θα συγκεκριμενοποιήσουμε και θα εμπλουτίσουμε με τη δική σας συνεισφορά.
Αθήνα, 22/10/2012
Επικοινωνία:
Αγάπιος Στέλιος (6972 309365, sagapios@gmail.com)
Γεωργά Ανθή (6944 261 550, anthigeorga@yahoo.gr)
Δημάρης Γιώργος (6974 875 921, george.dimaris@gmail.com)
Σοφιανός Γιάννης (6974 374 600, yannisof@hotmai.com)




Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Λήμνο, την Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Limnos Blog στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου