συμβαινει τωρα

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Θέση Εργασίας: Νηπιαγωγό ψάχνει ο Δήμος Λήμνου



Αιτήσεις μέχρι 22 Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλλουν στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου όσοι ενδιαφέρονται για τη μία θέση νηπιαγωγού Π.Ε. που έχει προκηρυχθεί για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μύρινας.

Η πρόεδρος του Οργανισμού, Δέσποινα Κωνστάντιου, ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός ατόμου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», μέσω της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., για το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Μύρινας. Η θέση που θα καλυφθεί, είναι ειδικότητας Π.Ε. Νηπιαγωγών και η διάρκεια της πρόσληψης θα είναι για ένα έτος από την υπογραφή της σύμβασης.

Οι υποψήφιοι της ειδικότητας Π.Ε. Νηπιαγωγών πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, ενώ οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 1, Κτήριο ΕΑΣ Λήμνου, 1ος Όροφος, Μύρινα Λήμνου, Τ.Κ. 81400, απευθύνοντάς την στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου υπ’ όψιν κ. Κωνσταντίνας Δελλή (τηλ. επικοινωνίας: 22543 50021).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική προκήρυξη στο δικτυακό τόπο του Δήμου Λήμνου (www.limnos.gov.gr), μέσω της διαδρομής: Ενημέρωση → Προκηρύξεις.


Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Λήμνο, την Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Limnos Blog στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου