συμβαινει τωρα

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ένταση στο Κορνό. Απαγόρευσαν την μεταφορά των λαθρομεταναστών στο Σαράντειο Παρθεναγωγείο


Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του Κορνού η απόφαση της Δημοτικής αρχής να μεταφέρει τους λαθρομετανάστες στο χώρο του Σαράντειου Παρθεναγωγείου. Ο χώρος κρίθηκε απο τους αρμόδιους ως κατάλληλος για την φιλοξενία των λαθρομεταναστών αφού ο χώρος τα τελευταία χρόνια είχε ανακαινισθεί.
Πληροφορίες αναφέρουν οτι η απόφαση είχε παρθεί αρκετές ημέρες πριν αφου είχαν γίνει κάποιες εργασίες στο χώρο, όπως για παράδειγμα την προσθήκη συρμάτων στα παράθυρα.
Κατά την διάρκειά της μεταφοράς ο αντιδήμαρχος και ο διοικητής της αστυνομίας που συνόδευαν την αποστολή ήρθαν αντιμέτωποι με τους εξοργισμένους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί έξω απο το χώρο του παρθεναγωγείου και οι οποίοι απαγόρευσαν την μεταφορά αυτή.
Θα πρέπει να αναφέρουμε οτι ο χώρος αυτός είχε ανακαινισθεί  για να μπορεί να φιλοξενεί καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αυτό που εκνεύρισε περισσότερο τους κατοίκους του Κορνού καθ' ομολογια τους είναι οτι πριν ξεκινήσει η μεταφορά των λαθρομεταναστών από την Μύρινα για τον Κορνό, δεν ενημερώθηκαν και δεν ρωτήθηκαν αν συμφωνούν με την ενέργεια αυτή.

Τελικά αντιδήμαρχος και διοικητής έκαναν πίσω στην απόφαση αυτή και επέστρεψαν τους λαθρομετανάστες στη Μύρινα.

Χρυσούλα Χατζηγεωργιάδη 

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Λήμνο, την Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Limnos Blog στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου