συμβαινει τωρα

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Λήμνος: Νέος προπονητής για την προεπιλογή!








 
Ο Χρήστος Παλαιολογούδιας προετοιμάζει τις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων της Λήμνου
 


Ο Χρήστος Παλαιολογούδιας θα είναι ο υπεύθυνος προπονητής για την προεπιλογή και την προετοιμασία των Μικτών Ομάδων Παίδων και Νέων της Λήμνου. Στην απόφαση αυτή κατέληξε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Λ. πιστεύοντας στις ικανότητες και τις γνώσεις που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια ο Λημνιός προπονητής.


Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας μέρα ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ο κ. Παλαιολογούδιας προέβη στις πρώτες κλήσεις παικτών για προπόνηση, η οποία έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο γήπεδο της Μύρινας.
Ο σκοπός και ο στόχος με την παραπάνω κίνηση είναι να ελέγχονται όλα τα παιδιά που αγωνίζονται με τις ομάδες τους στο Πρωτάθλημα ή και στα τμήματα υποδομής των συλλόγων τους και να προτείνονται στους ενωσιακούς προπονητές τής Ε.Π.Σ.Λ. για τη στελέχωση των μικτών ομάδων. Κάτι τέτοιο φυσικά μέχρι τώρα δε γίνονταν, με αποτέλεσμα να υπήρχαν παράπονα.
Στην πρώτη του κλήση ο νέος προπονητής επέλεξε τους εξής παίκτες:
Ι. Σεϊτανίδης (Κάσπακας), Αγγ. Ματθαίου (Άγ Γεώργιος Πλατέος), Κ. Ασλανάκης (Άρης Μ.), Αντ. Ευαγγελιδάκης (Προποντίδα), Κ. Πετρέλλης (Θάνος), Ι. Μαρινάκης (Κάσπακας), Χρ. Καραγιάννης(Αργοναύτης), Στρ. Παλατιανος (Ηφαιστία), Ηρ. Ζαγούδης (Διαγόρας), Αθ. Μπατσάκης (Διαγόρας), Χρ. Τσομπανέλλης (Ηφαιστία), Αντ. Ζερβός (Αργοναύτης), Μιχ. Ρίππης (Αργοναύτης), Γ. Πλάφας (Αργοναύτης), Κ. Ταμπάκης (Διαγόρας), Θ. Τσουβαλάς (Ηρακλής), Χ. Δράκος (Κεραυνός).

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του magicradiolemnos στο Facebook  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου