συμβαινει τωρα

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Agua Maria: 12 ήμερη παράταση στα δρομολόγια της Λήμνου



12 ήμερη παράταση και όχι παράταση ενός χρόνου, όπως ζητούσε εξαρχής η ΝΕΛ εξασφάλισε τελικά, το πλοίο AquaMaria, του οποίου η σύμβαση λήγει σήμερα, 30 Δεκεμβρίου.
Ο Δήμος Λήμνου, εμμένοντας στη θέση, που είχε εκφράσει το προηγούμενο διάστημα, με επιστολές προς το αρμόδιο Υπουργείο, αλλά και προφορικά στις επαφές που προηγήθηκαν με τα στελέχη του Υπουργείου, διαμηνύει, ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί καμία παράταση χρόνου, σε σχέση με την παραμονή του Aqua Maria στην βασική γραμμή ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου.
Εξάλλου, στην επιστολή που έστειλε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ.Άδωνι Γεωργιάδη, επαναλαμβάνει πως: «Οι εντονότατες διαμαρτυρίες των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας, αλλά και του συνόλου των επαγγελματιών, όπως αυτές μεταφέρθηκαν και τέθηκαν υπόψη της πολιτικής ηγεσίας και των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου, δεν φαίνεται να λαμβάνονται υπόψη για μία ακόμη φορά.
Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε, ότι δόθηκε εκ νέου 12ήμερη παράταση δρομολόγησης του απαράδεκτου αυτού πλοίου, μας βάζει σε σκέψεις για τη σκοπιμότητα και τις επιδιώξεις των ιθυνόντων».
Μιλώντας σήμερα το πρωί, για το θέμα αυτό, στον ραδιοφωνικό σταθμό Fm 100  στην εκπομπή «Θέμα και Ανάθεμα», ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ΠαναγιώτηςΤσανταρλιώτης, ανακοίνωσε την πρόθεση του Δήμου να προκαλέσει έκτακτη σύσκεψη των φορέων της Λήμνου την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης, την οργάνωση κινητοποιήσεων το αμέσως επόμενο διάστημα.
« Αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι, να πάρουμε όλα τα ρίσκα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσανταρλιώτης.

Πηγή: www.limnosfm100.gr/

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Radio Blog στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου