συμβαινει τωρα

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Απογοητευτική η κίνηση τα Χριστούγεννα και ελπίδες για τόνωση της κατανάλωσης





Κατώτερη των προσδοκιών του εμπορικού κόσμου αποδείχθηκε η κίνηση κατά τις ημέρες των εορτών στην αγορα της Μύρινας και του  Μούδρου, σύμφωνα με τους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους.

Ειδικότερα, απογοητευτική χαρακτηρίζεται η εορταστική κίνηση στην αγορά του Μούδρου  από τους εμπόρους, οι οποίοι είδαν τις προβλέψεις για μείωση της κατανάλωσης από 30% έως και 50% να επιβεβαιώνονται. Η αγορά  της Μύρινας  αυτή την εβδομάδα λειτουργεί με εορταστικό ωράριο με την ελπίδα τόνωσης της κατανάλωσης.
Σε δηλώσεις του καταστηματάρχης στην κεντρική αγορά της Μύρινας τόνισε πως «οι καταναλωτές βγήκαν έξω, αλλά δεν έκαναν λόγω κρίσης τις εορταστικές αγορές που ανέμενε ο εμπορικός κόσμος, οι ελπίδες για κάποια αναθέρμανση, εναποτίθενται πλέον στην Πρωτοχρονιά. Στο μεταξύ, οι τιμές των προϊόντων είναι ήδη πολύ χαμηλές και οι καταναλωτές μπορούν να βρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για αγορές.» Και την εβδομάδα αυτή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν σε συνεχές ωράριο.

Πηγή: limnosreport.gr

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Radio Blog στο Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου