συμβαινει τωρα

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

«Σχολή Γονέων» στην Λήμνο…



«Σχολή Γονέων» πρόκειται να υλοποιηθεί στην Λήμνο. Καλούνται όσοι θέλουν εθελοντικά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την πραγματοποίηση του εγχειρήματος.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος που έχει διανεμηθεί είναι η εξής:
«Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου προτίθεται να οργανώσει πρόγραμμα «Σχολής Γονέων». Στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος καλούνται όσοι να ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή ως εισηγητές, σε εθελοντική βάση, προκειμένου να στηριχτεί αποτελεσματικά η προσπάθεια του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. Τα θέματα τα οποία θα πραγματεύεται η Σχολή θα είναι αντικειμένου Ψυχολόγου, Παιδοψυχολόγου, Ψυχιάτρου, Παιδοψυχιάτρου, Κοινωνικής λειτουργού, Διατροφολόγου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.
Προκειμένου να λάβετε γνώση της διαδικασίας του προτεινόμενου περιεχομένου καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά το πρόγραμμα, μπορείτε να καλείτε στο 2254350018 ή να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση dlimnou.2@gmail.com»
Καλή αρχή σε αυτήν την προσπάθεια γιατί ναι μεν ζούμε σε δύσκολες εποχές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει στο βωμό των δυσχερειών που βιώνουμε να ξεχνάμε τον πολιτισμό μας. Καλή συνέχεια.

Πηγή: limnosreport.gr

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Radio Blog στο Facbook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου