συμβαινει τωρα

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Δημητρίου, σπουδαία πρωτοβουλία


Όταν οι συλλογικές πρωτοβουλίες, καλύπτουν τα κενά της Δημόσιας Διοίκησης...



Μέσα σε δύσκολες συγκυρίες, στην εποχή της οικονομικής κρίσης, με την ανεργία να αυξάνεται συνεχώς και την υπέρμετρη φορολογία να απομυζά το οικογενειακό προϋπολογισμό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, με φιλότιμες προσπάθειες, δείχνει το δρόμο...

Κατάφερε και συγκέντρωσε  χρήματα, προκειμένου να τα διαθέσει, για την κατασκευή και τοποθέτηση καινούριας κεντρικής πόρτας εισόδου του Σχολείου, η οποία ήταν απολύτως απαραίτητη, για την ασφάλεια κυρίως των μικρών παιδιών.
Με δημόσια επιστολή της η Διευθύντρια του σχολείου, ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τα μέλη του συλλόγου.

"Την πράξη αυτή, στην οποία μια κοινωνική ομάδα ενώνεται δυναμικά και καταφέρνει να κάνει έργα, για την εξυπηρέτηση του λαικού συμφέροντος, πρέπει όλοι να την επαινούμε και να την αναδυκνείουμε", αναφέρει στην επιστολή της η κ. Αναστασίου προσθέτοντας: "Όταν ο λαός παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες  λύνοντας προβλήματα, που έπρεπε να τα είχε λύσει η κρατική μέριμνα, δείχνει έμπρακτα όχι μόνο τη ζωντάνια του και το δυναμισμό του, αλλά, και τον ανίκητο και αδάμαστο χαρακτήρα του.
Ας καταλάβουν όλοι αυτοί που προσπαθούν να ποδοπατήσουν, τις αξίες, τις προσδοκίες και τα οράματα του Ελληνικού λαού, ότι, ο λαός έχει τη δύναμη και την ικανότητα να αναγεννηθεί μέσα απ αυτήν. Η ιστορία μας είναι γι αυτό, αδιάψευστος μάρτυρας"


Γράφτηκε από την Δέσποινα Βασιλειάδου 
limnosfm100.gr

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Λήμνο, την Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Limnos Blog στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου