συμβαινει τωρα

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κλοπές στο λιμανάκι Αγίου Ερμολάου και την ευρύτερη περιοχή.


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ατσικής, τα κρούσματα κλοπής υγρών καυσίμων απο τα ντεπόζιτα  των σκαφών που βρίσκονται στο λιμανάκι του Αγίου Ερμολάου.
Το ένα μετά το άλλο αδειάζουν κατά ένα "μαγικό" τρόπο, γεγονός που έχει θορυβήσει τους ιδιοκτήτες των σκαφών. Αυτό που τους έχει εξοργίσει περισσότερο είναι ότι ενώ κάποιοι προσπάθησαν να πάρουν τα μέτρα τους βάζοντας λουκέτα, την επόμενη φορά που πήγαν στην βάρκα τους δεν είδαν μόνο σπασμένο το λουκέτο άλλα και το ντεπόζιτο να λείπει. Η κατάσταση λένε, ότι έχει ξεφύγει πια  αφού η τιμή της βενζίνης είναι πλέον απαγορευτική και πολύ είχαν ελαττώστε για το λόγο αυτό, κατά πολύ της βόλτες για ψάρεμα.
Ένα άλλο περιστατικό που πληροφορηθήκαμε έχει να κάνει και πάλι με κάποιον "μακροχέρη" ο οποίος καταφέρνει να αδειάζει ντεπόζιτα πετρελαιοκίνητων οχημάτων και μάλιστα όχι τυχαίων. Αυτοκίνητα στα οποία φορολογούμαστε όλοι για να είναι γεμάτο το ρεζερβουάρ... Τα πρώτα μέτρα πάρθηκαν, με προβολής, που μπήκαν στο σημείο στάθμευσης των οχημάτων και φήμες αναφέρουν, οτι αν δεν έχουν μπει, θα μπουν κάμερες ασφαλείας. 


Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στην Λήμνο, την Ελλάδα και τον Κόσμο κάντε like στην σελίδα του Magic Limnos Blog στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου